محل تبلیغات شما

همانطور که می دانید یکی از مهمترین دادخواست هایی که امروزه در دادگاه های خانواده تنظیم می شود، دادخواست طلاق است. لازم به ذکر است که شما برای تمامی دادخواست های حقوقی خود نیاز دارید که اقدام به تنظیم دادخواست کنید.

فقط با تنظیم دادخواست و تسلیم آن به مرجع قضایی مربوط است که دادگاه اقدام به پیگیری دادخواست شما می کند و برای شما پرونده تشکیل می دهد. دادخواست طلاق توافقی نیز از این قاعده مستثنی نیست. شما برای اینکه درخواست طلاق بدهد باید اقدام به تنظیم دادخواست طلاق توافقی کنید.

دعوای طلاق توافقی با توافق زن و مرد بر سر موضوعات کلی مانند حضانت فرزند، مهریه زن و از این قبیل مسائل پیش می آید. برای اجرا شدن صیغه طلاق توافقی ابتدا باید به دادگاه خانواده مراجعه کرده و گواهی عدم امکان سازش دریافت کنید. 

پس از دریافت گواهی مورد نظر اقدام به تنظیم دادخواست طلاق توافقی کنید و آن را به دادگاه خانواده تسلیم کنید. در این مقاله شهرداد قصد دارد به بررسی نحوه تنظیم دادخواست طلاق توافقی بپردازد. در ادامه ابتدا به این می پردازیم که دادخواست چیست؟

تنظیم دادخواست

دادخواست چیست؟

با توجه به ماده 2 آیین دادرسی مدنی در ارتباط با دعاوی حقوقی درخواست های رسیدگی ااما با تنظیم دادخواست امکان پذیر است. به همین دلیل یکی از مراحلی که هر فردی تحت عنوان خواهان باید ابتدا به آن بپردازد تنظیم دادخواست است.

تنظیم دادخواست به صورت کاملا درست اهمیت بسیار زیادی دارد. برای تنظیم دادخواست باید در برگه هایی که توسط مراجع حقوقی برای این کار تهیه شده است و در اختیار مردم قرار داده شده است اقدام کرد. شما می توانید این برگه ها را از محل فروش اوراق در دادگستری و مجتمع های قضایی تهیه کنید.

پس از تنظیم دادخواست خود باید آن را به دفتر دادگاه صالح برای رسیدگی به پرونده شما تحویل دهید. در نقاط که دادگاه صالح دارای شعبه های متعدد است باید دادخواست خود را به دفتر اول شعبه تسلیم کنید.

نحوه تنظیم دادخواست طلاق توافقی؟

همانگونه که پیشتر به آن اشاره کردیم طلاق توافقی نیز مانند تمامی دعاوی حقوقی نیاز به تنظیم دادخواست دارد. با توجه به این مسئله زن و مرد باید اقدام به تنظیم دادخواست طلاق توافقی خود کنند و آن را به دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارائه نمایند.

تنظیم دادخواست در شهرداد

پس از این مرحله مهلت رسیدگی به درخواست طلاق توافقی تعیین می شود و زن و مرد برای در زمان مشخص شده برای رسیدگی به پرونده شان باید به دادگاه مربوطه مراجعه کنند. در صورتی که دادگاه گواهی عدم سازش را به زن و مرد تحویل دهد. سه ماه پس از تاریخ صدور گواهی باید به دفاتر ازدواج و طلاق مراجعه کنند و صیغه طلاق برایشان جاری می شود.

لازم به ذکر است که اگر سه ماه مهلت گواهی عدم سازش بگذرد و زن و مرد اقدامی نکند گواهی باطل می شود و برای طلاق توافقی باید از ابتدا دادخواست جدید بدهند و برایشان گواهی عدم سازش جدیدی صادر کنند و دوباره اقدام کنند.

جمع بندی

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تنظیم دادخواست طلاق توافقی به اپلیکیشن حقوقی شهرداد مراجعه کنید.

وکیل پایه یک دادگستری تهران کیست؟

منظور از رژ لب باکیفیت چیست؟

نکات طلایی خرید کرم پودر برای استفاده روزانه

دادخواست ,طلاق ,تنظیم ,توافقی ,دادگاه ,اقدام ,تنظیم دادخواست ,طلاق توافقی ,دادخواست طلاق ,زن و ,و مرد ,نحوه تنظیم دادخواست

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شایان کامپیوتر متخصص مغز و اعصاب اصفهان و شیراز داستان های کریپی پاستا باغ سپیدار ZIBAMOHENNI1985 ایران آرت وبلاگ شخصی فهیمه صالحی پرسش مهر99-98 ونوس گرافیک آسمان کویر