محل تبلیغات شما

همانطور که می دانید امروزه دولت حساسیت بیشتری نسبت به مالیات هایی که مردم پرداخت می کنند پیدا کرده است. با توجه به همین مسئله وم حضور یک وکیل مالیاتی در هر شرکت و سازمانی بیش از گذشته احساس می شود.

به دلیل اینکه شما اگر اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشید و بدون مشاوره با وکیل مالیاتی اقدام کنید ممکن است باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی برای شرکت خود شوید و مجبور شوید اقدام به پرداخت هزینه ها و جریمه های گزاف مالیاتی کنید.

در همین راستا شهرداد قصد دارد شما را با وظایف وکیل مالیاتی آشنا کند تا بتوانید برای مسائل مالیاتی شرکت و سازمان خود به او مراجعه کرده و با کمک و راهنمایی های وکیل خود در این مسیر به درستی گام بردارید. به همین دلیل ابتدا به چیستی مالیات پرداخته و سپس به سراغ وظایف وکیل می رویم.

وکیل مالیاتی

مالیات چیست؟

مالیات از جمله مهمترین ابزار کسب درآمد برای دولت است. در اصل مالیات به مقدار مبلغی می گویند که سازمان امور مالیاتی کشور از سازمان ها، افراد، موسسات دریافت می کند. مالیات ها در کل دو نوع هستند مالیات مستقیم و مالیات غیرمستقیم.

مالیات بر ارث و مالیات بر دارایی جزو مالیات های مستقیم هستند و مالیات بر ارزش افزوده، مالیات حقوق، عوارض گمرک و مالیات معاملات و انواع دیگری از این دست جزو مالیات های غیر مستقیم.

مشاور و وکیل مالیاتی

یکی از سوالات متداولی که برای همه افراد ممکن است پیش بیاید این مسئله است که آیا وکیل مالیاتی همان مشاور مالیاتی است؟ برای پاسخگویی به این سوال باید بگوییم که این دو از نظر قانونی در یک جایگاه هستند. اما در هنگامی که نیاز به رسیدگی به پرونده های مالیاتی شرکت است.

به این دو شخص وکالت داده می شود و آن ها اقدام به رسیدگی و دفاع از پرونده های مالیاتی می کنند. یا برای ارائه اظهارنامه مالیاتی به مراجع رسیدگی به اختلافات مالیاتی می توان به وکیل مالیاتی یا مشاور مالیاتی وکالت داد.

هر دوی این افراد باید در زمینه آیین نامه های مالیاتی، قوانین و مقررات، بخشنامه های مالیاتی و همچنین تمام استانداردهایی که سازمان حسابرسی آن ها را تعیین کرده است تسلط و دانش کافی داشته باشند.

اپلیکیشن حقوقی شهرداد

وظایف وکیل مالیاتی چیست؟

 وکیل مالیاتی به طور کلی از دو روش می تواند اقدام به کمک به یک شرکت یا سازمان کند. کم وی در راستای کمتر شدن هزینه های مالیاتی شما است. این دو روش پشتیبانی مالیاتی است و دادرسی مالیاتی.

در پشتیبانی مالیاتی وظیفه وکیل مشاوره دادن به مدیران مالی یک شرکت در زمینه پیچیدگی های قوانین مالیاتی و همچنین نوجه درست تنظیم صورت های مالی است. البته در این بخش وکیل می تواند برا درستی قراردادها منعقد شده در شرکت نیز نظارت کند.

در دادرسی مالیاتی وظیفه وکیل رسیدگی به پرونده های مالیاتی شرکت است. در این زمینه وی باید اقدام به حل اختلافات مالیاتی شرکت در مراجع قانونی مربوطه کند.

جمع بندی

با توجه به پیچیدگی های قوانین مالیاتی پیشنهاد ما به شما این است که همیشه از مشاوره یک وکیل مالیاتی استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به اپلیکیشن حقوقی شهرداد مراجعه کنید.

وکیل پایه یک دادگستری تهران کیست؟

منظور از رژ لب باکیفیت چیست؟

نکات طلایی خرید کرم پودر برای استفاده روزانه

مالیاتی ,وکیل ,مالیات ,های ,شرکت ,زمینه ,وکیل مالیاتی ,در این ,های مالیاتی ,وظایف وکیل ,و مالیات

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

RiseStore فروش انلاین قرص سقط جنین ایران آرت دنیای کامپیوتر و اینترنت وبلاگ آرش rama مزایای آژانس تبلیغاتی فروشگاه فایل شاپ سئو اول لبخند تندرستی